Kritik Tesis Dijitalizasyonu

Kritik Tesis
Dijitalizasyonu

Günümüzde tesisler farklı amaçlar için hizmete özel planlanmakta ve inşa edilmektedir.  Üretim, iş, turizm ve alışveriş kompleksleri, enerji üretim tesisleri, sağlık veya eğitim kurumları, ulaşım ve lojistik tesisleri veya veri merkezleri farklı ihtiyaçlara hizmet vermektedir ve farklı süreçlerle yönetilmektedir. Modern tesislerin çoğu hem çağdaş yaşama hem de ekonomik koşullara uyum sağlamak üzere 7 x 24 kullanıma hazır ve yüksek seviyede bilgi teknolojilerine bağımlı hale gelmiştir. Mevcut tesisler varlıklarını korumak için zaman içinde bu dönüşümü yaşayacaktır. Akıllı Tesislerin bilgi teknoloji bağımlılıkları zamanla artmaktadır.

Bilgi teknolojilerine bağımlı hale gelen tesislerin; barındırdıkları hizmetlere yönelik yüksek iş sürekliği, yüksek performans, yüksek güvenirlikli ve yüksek verimlilikle altyapı sağlamaları bu hizmetlerin sektörlerinde sürdürülebilirliği açısından büyük önem arz etmektedir.

https://otomatica.com/wp-content/uploads/2022/01/1-Digital-Tranformation-White.png

Otomatica profesyonelleri olarak, kritik tesislerin uçtan uca dijitalleştirilmesine odaklanarak tüm sektörlerdeki altyapıların barındırdıkları ürün ve hizmet zincirlerinin sürdürülebilirliğini garanti altına almalarına destek olmaktayız. Kritik tesisleri işleten personel de dahil olacak şekilde tesis varlık ve kaynaklarının elverişli kullanılmasını ve bundan yüksek performans sağlanmasını amaçlıyoruz.

Kritik tesis altyapısı; dinamik blok, dağıtım ve proses-enstrümantasyon diyagramları ile başlayıp sistem detayında dijital ikiz canlandırmaları, karar destek sistemleri, çeşitli yönetim ve tanılama ekranları, vaka-alarm yönetim sistemleri, sürdürülebilir işletme ilkelerine bağlı süreç yönetimi ve kurumsal yönetim sistemleri ile entegrasyon ile bilgiye dayalı yönetime hazır hale getirilmektedir.

Kritik tesisler, kesintisizliğin önemli olduğu üretim ve hizmet değer zincirlerine ev sahipliği yapan fiziksel bina ve destekleyici kritik elektro-mekanik altyapıdan oluşur.
Kesintisiz çalışmayı garanti altına almayı sağlamak üzere ekipmanların ilk günkü performanslarını korumaları için yapılan aktiviteler aynı zamanda insani hatalar nedeni ile kesintilerin en büyük kaynak sorunu olmaktadır.
Nesnelerin İnterneti olarak bilinen IoT, Endüstri 4.0 kapsamına da dahil olacak şekilde yapılandırılmış nesnelerden veri toplama sistemidir.
https://otomatica.com/wp-content/uploads/2021/11/otomatica-footer.png
Türkiye Ofisi

Esentepe Mah. Anadolu Cad. No: 14 Kat:12 D: 49, 34870        Yasa Kule Kartal/İstanbul/Türkiye

info@otomatica.com

+90 216 514 63 66

Dubai Ofisi

Platinum Tower, Office 802-05 Jumeirah Lakes Towers, Cluster I Dubai / United Arab Emirates

info@otomatica.com

Kıbrıs Ofisi

83 Okullar Yolu, Küçük Kaymaklı

Lefkoşa / KKTC – Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

info@otomatica.com

+392 444 85 85

Otomatica . Bütün hakları saklıdır.